Ledeni izazov: Rada Radenović ogorčena na humanitarnu akciju i Srbiju!

Izvor: Svet plus, 28.Avg.2014, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ledeni izazov: Rada Radenović ogorčena na humanitarnu akciju i Srbiju!

Rada Radenović putem društvene mreže Fejsbuk izrazila je svoju ogorčenost zbog načina na koji se skrenula pažnja na tešku i smrtonosnu bolest od koje je 2009. godine reminuo voditeljkin otac.

Rada je putem društvene mreže izrazila žaljenje zbog dana kada se progovorilo o ovoj teškoj i smrtonosnoj bolesti amiotrfičnoj laterarnoj sklerozi od koje je pre pet godina preminuo njen otac.

"Moj otac je umro 2009. godine gušenjem koje je usledilo kao posledica >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << otkazivanja funkcije rada pluća u poslednjoj fazi treće godine bolujući od aminotrofične latero skleroze... ALS. Žalim dan i način kada se o istoj progovorilo u zemlji Srbiji" napisala je ogorčena voditeljka.

Autor: J.B.

Foto: Screenshot YouTube
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Voditeljka Pinka zgrožena ledenim izazovom: Moj otac je umro od te bolesti

Izvor: Tracara.com, 28.Avg.2014

Revoltirona Rada (foto: Facebook) Rada Radenović, voditeljka televizije Pink, nije oduševljena ledenim izazovom, a razlog je jednostavan – njen otac bolovao je od aminotrofične latero skleroze, od koje je i preminuo 2009. godine. “Moj otac je umro 2009. godine gušenjem koje je usledilo kao...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.