LUJKA-Isamarala-bakicu-jer-joj-je-odbila-zahtev-za-prijateljstvo-na-Fejsbuku

Izvor: medio.rs, 20.Dec.2014, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUJKA-Isamarala-bakicu-jer-joj-je-odbila-zahtev-za-prijateljstvo-na-Fejsbuku

Nesuglasica oko prijateljstva na Fejsbuku završila se žestokim šamarima na Floridi kojima je Rejčel En Hejes (27) obasula staricu od 72 godine

Rejčel En Hejes (27) je uhapšena nakon što je išamarala stariju ženu koja je odbila da joj bude prijatelj na društvenoj mreži Fejsbuk.

Nesuglasica oko prijateljstva na Fejsbuku završila je žestokim šamarima na Floridi kojima je Rejčel En >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Hejes (27) obasula staricu od 72 godine.

Kako je izvestila javnost kancelarija šerifa oblasti Pinejas, Hejnesova sa uznemirila jer joj je bakica odbila prijateljstvo na Fejsbuku zbog toga što se na društvenoj mreži služila “nepristojnim imenom”, javlja portal TV stanice ABC.

- Žrtva je rekla Hejnesovoj da će prihvatiti status prijatelja ako promeni ime. To je izazvalo svađu na kućnim vratima žrtve koja je ošamarena više puta pre nego što je uspela da uđe u kuću i zaključa se – kaže policija u saopštenju.

Hejs je završila u pritvoru sa optužbom za nasilničko ponašanje prema starim osobama ali je kasnije puštena uz kauciju od 10.000 dolara. Policija nije objavila ime koje je nasilnica koristila na Fejsbuku, ali prema politici te društvene mreže ono bi trebalo da bude ono iz “pravog života”.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.