LEPO PREPLANULI: Bahatim Tajlanđanima iz vlade juče bio prvi radni dan!

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPO PREPLANULI: Bahatim Tajlanđanima iz vlade juče bio prvi radni dan!

Ovi mladi službenici Vlade Srbije privukli su pažnju javnosti time što su se na Fejsbuku, a na samom početku vladinih mera štednje, hvalili luksuznim odmorom

BEOGRAD - Posle desetak dana luksuziranja na elitnom tajlandskom ostrvu Puket na Tajlandu, mladi službenici Vlade Srbije imali su juče svoj prvi radni dan.

Jedan od putnika, Vladimir Grković, pravni savetnik generalnog sekretara Vlade Srbije je na pitanja novinara o putu na Tajland kratko odgovarao: >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << „Nemam komentar!“.

Na posao je došla i Jelena Marinković, šefica kabineta ministra Ivana Tasovca, koja se inače najviše hvalila luksuzom, tvrdeći da sve plaća svojim novcem.

Ovi „Tajlanđani“ privukli su pažnju javnosti time što su se na Fejsbuku, a na samom početku vladinih mera štednje, hvalili luksuznim odmorom.

Za baškarenje na najlepšim plažama sveta ovi Vladini avanturisti morali su da iskeširaju, prema aktuelnim ponudama turističkih agencija, minimum 900 evra za najskromniju varijantu hotelskog smeštaja od tri zvezdice, ili 6.000 evra za deluks varijantu.

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.