Kristina Kovač izbrisala status u kom se odriče sestre

Izvor: Story, 29.Sep.2014, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina Kovač izbrisala status u kom se odriče sestre

Nakon što se Kristina Kovač javno, preko Fejsbuka, odrekla sestre Aleksandre, taj post je obrisan, a glavni akteri priče su juče ceo dan izbegavali pozive

Foto: Petar Đorđević

Kornelije Kovač je rekao da ne želi da komentariše sukob ćerki. Kristina je iznenadila javnost kada je na svom profilu na društvenoj mreži otkrila tajne porodice Kovač.

- Neću ulaziti u prevelike detalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u ovom statusu, oni koji me dobro poznaju svesni su tuge s kojom proživljavam sve probleme koje već godinama ima moj odnos sa Aleksandrom, nekada davno, najbližom sestrom i osobom na svetu - navela je Kristina, koja je sa sestrom devedesetih godina bila u uspešnom duetu K2.

Pevačica je objasnila da žali ako je ikada povredila stariju sestru kritikujući izbor njenog partnera Romana Goršeka i istakla da se mišljenje o zetu nije promenila.

- Znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela, što sam se ugojila. Ne sviđa joj se što ne čuvam ljubomorno ugled koji moja porodica ima - otvorila je dušu Kristina.

- Moje dete otkad se rodilo, skoro pet godina, nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, pa je poslednjih mesec dana nema jer moja sestra smatra da je moj odnos sa mnom dovoljno opravdanje da se poigrava s osećanjima mog deteta - piše ona.

Da mnogo toga ne štitma u popularnoj muzičkoj porodici pokazuje i poslednja rečenica Kristininog opsežnog statusa u kojem kaže da se pomirila s tim da će je se nakon Aleksandre odreći i najmlađa sestra Anja.

- Anju volim i pozdravljam, pošto će sa ovim statusom sama izaći iz mog života, mada je realno to već učinila - zaključila je Kristina.

Kada su mediji objavili sve što je napisala, Kristina je obrisala status napomenuvši da je to njen privatni profil, namenjen njenim prijateljima i saradnicima, a ne medijima.

- Neke stvari stežeš što bliže sebi, dokle god možeš, a onda ih pustiš. Hvala medijima što me uporno prave na kretena, to je baš lepa podrška za moju upornu borbu za muzički kvalitet u ovoj zemlji - revoltirano je napisala.

Ovim povodom juče smo pokušali da dobijemo komentar od nje, ali nam je poručila da o tome ne želi da govori. Sa druge strane, njene sestre Aleksandra i Anja nisu odgovarale na naše pozive i poruke.

Izvor: 24sata.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.