Kontroverzna Čelsi Hendler ponovo provocira (FOTO)

Izvor: Story, 31.Okt.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontroverzna Čelsi Hendler ponovo provocira (FOTO)

Američka voditeljka koja se jednom prilikom našla na udaru javnosti jer je u emisiji ocrnila Srbe, nastavlja sa skandalima.

Čelsi Hendler, foto: Profimedia

Komičarka Čelsi Hendler poznata nam je po tome što je 2011. godine u svojoj emisiji Čelsi lejtli ismevala Srbiju.

- Kako to da Srbi uopšte imaju Fejsbuk?! Znate šta, vaša zemlja je sramota i razočaranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << - samo je jedna od stvari koje je tada rekla, a njenim ispadima nikad kraja.

Naime, ovog puta se na njenom udaru našao ruski predsednik Vladimir Putin. Ona je na Instagramu postavila fotografiju na kojoj jaše konja obnaženih grudi, i to odmah pored slične Putinove fotografije, prenosi E!Online.

- Sve što muškarac može da uradi, žena ima prava da to uradi bolje- napisala je pored fotografije koju je Instagram ubrzo uklonio. Međutim, to je nije zaustavilo.

Ona je ponovo postovala istu fotografiju propraćenu rečima da je skidanje pomenute fotografije sa društvenih mreža bilo seksistički.

- Imam svo pravo da pokažem da imam bolje telo od Putina- dodala je.

S obzirom da njena taktika opet nije upalila te joj je Instagram tim ponovo uklonio fotografiju, uslikala je njihovo obaveštenje kojim je podsećaju na pravila kojima je određeno kakva vrsta postova sme da se postuje na ovoj društvenoj mreži.

- Ako čovek postuje svoje bradavice to je ok, ali ne kad to učini žena? Je li ovo 1825. godina?- napisala je u opisu fotke voditeljka.

Ipak, Čelsi je jadna uporna žena, tako da ne moramo da napominjemo da je ponovo postavila istu fotografiju.

- Ako Instagram opet ukloni ovo znači da tvrdite da Vladimir Putin ima više prava obezbeđenih prvim amandmanom nego ja- napisala je Čelsi.

Ima li ovoj prepisci kraja još nije poznato, ali mogli bismo da se kladimo da je Instagram ponovo uspeo da razbesni popularnu komičarku.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Američka voditeljka ismeva Putina!

Izvor: Tracara.com, 01.Nov.2014, 18:18

Voditeljka ismeva ruskog predsednika zbog njegovih seksističkih izjava! (foto: Twitter) Bivša voditeljka talk showa Chelsea Lately, Chelsea Handler, poznata je po provokativnim izjavama i neumesnim komentarima na račun poznatih i manje poznatih faca, ali ovaj put je otišla korak dalje! Chelsea je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.