Ko im dade Fotošop: Viktorijin anđeo sa “anatomijom” guštera! (foto)

Izvor: Svet, 08.Okt.2015, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko im dade Fotošop: Viktorijin anđeo sa “anatomijom” guštera! (foto)

Na prvi pogled izgleda OK, ali pogledajte ruke…



Više nije nikakva novost da u “Victoria’a Secretu” imaju gadnih problema sa Fotošopom, a najnovija katastrofa ponovno je uspela da raspali obožavaoce tog brenda donjeg rublja.
Na svom Fejsbuku objavili fotografiju manekenke fotografisane s leđa, čija su bedra u nemogućem položaju, a misteriozno joj je nestalo i pola zadnjice.
Fotka je izazvala brojne reakcije, a većina ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da shvati zašto uporno koriste Fotošop, kad im to ne ide.
“Čoveče, zašto jednostavno ne ostave te fotografije na miru? Odobravam uklanjanje bubuljica ili mladeža, ali to je to”, napisala je jedna žena.
“Nedostaje joj leva strana zadnjice i deo desne ruke”, primetila je druga.
“Kakva čudna fotografija. Sigurno ne izgleda normalno, a retuširanje je i više nego očigledno. Zašto? Ovo je prosto čudno”, komentarisala je treća, dok je ostale zaprepastio neprirodan položaj bedara manekenke.
Kao da je gušter na zidu ili su “sklopili” više manekenki u jednu?



“Business Insider” je pokušao da dobije komentar iz kompanije, ali bez uspeha.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nova fotošop katastrofa poznatog brenda

Izvor: Blic, 09.Okt.2015, 10:57

Šta se desilo s leđima, zadnjicom, nogama i rukom?..Iako više nije nikakva novost da u "Viktorijas sikretu" imaju gadnih problema s fotošopom, najnovija katastrofa ponovno je uspela da raspali obožavaoce tog brenda donjeg veša...Truly. Madly. Cheeky. http://i.victoria.com/5JE..Posted by Victoria's...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.