Klinac iz Finske osvojio 10.000$ za hakovanje Instagrama

Izvor: PCAxe.com, 05.Maj.2016, 02:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinac iz Finske osvojio 10.000$ za hakovanje Instagrama

Omladinac je osvojio 10.000$ nagradu od Fejsbuka za prijavu bagova nakon što je pronašao način da obriše komentare drugih korisnika sa Instagram servera.
10-togodišnji Jani je tvrdio da je otkrio način koji mu omogućava da obriše komentare bilo kog korisnika Instagrama, uključujući i javne ličnosti (poput Dzastina Bibera ili Kim Kardašijan). 

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

Desetogodišnjak pronašao bug na Instagramu, nagrađen sa 10.000 dolara

Izvor: Capital.ba, 05.Maj.2016

SAN FRANCISKO, Dječak Jani (10) iz Finske je dobio nagradu od 10.000 dolara nakon što je pronašao bug u aplikaciji društvene mreže Instagram. Jani je postao najmlađi dobitnik Instagramove nagrade, a bug koji je pronašao mu je omogućio da izbriše komentare drugih korisnika. Svoje otkriće je...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.