”Kako se to ponašaš?” Jelena uzela Novaku telefon, ali je zaboravila da isključi snimanje (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Feb.2017, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

”Kako se to ponašaš?” Jelena uzela Novaku telefon, ali je zaboravila da isključi snimanje (VIDEO)

Printskrin: Facebook.com/djokovic.official

Novak Đoković je počeo pripreme za američku turneju i za Masterse u Indijan Velsu i Majamiju, a sve to želeo je da dokumentuje uživo snimkom svog treninga u Monte Karlu.

Međutim, baš u trenucima kada je Novak želeo da odjavi lajv, sasvim slučajno je došlo do simpatične rasprave između njega i njegove supruge Jelene, koja je zabeležena i u samom snimku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Naime, Jelena je sve vreme snimala trening uživo, da bi pred sam kraj Novak poželeo da se bliže obrati fanovima i uzeo je kameru u svoje ruke.

Tada je Jelena verovatno pomislila da je snimanje gotovo i upitala ga:

- Kako se to ponašaš? Hvala ljubavi, hvala ti, jel tako treba da kažeš?

Novak je pokušao da joj objasni o čemu je reč:

- Ja sam hteo da ih snimim, ne znam šta si ti htela - odgovorio je Novak, nakon što je Jelena shvatila da lajv još traje i ugasila kameru.

Pogledajte kao je to izgledalo u priloženom videu:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I ona je samo žena: Jelena Đoković "sikće" na muža, pa šta!

Izvor: Prva.rs, 21.Feb.2017

Kada je završio trening, Novak se obratio pratiocima na društvenim mrežama. Uzeo je telefon iz Jeleninih ruku "jer se tako oseća bliže sa njima".. - Hvala vam svima što ste gledali. Nadam se da ste uživali. Dodaj mi telefon, tako deluje intimnije i prijateljskije", rekao je Novak.. Kada je uzeo...

Nastavak na Prva.rs...

Jelena odbrusila Noletu: Kako se to ponašaš, majke ti? (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Feb.2017

Novak Đoković danas je na Facebooku sa pratiocima podijelio snimak svog treninga...Društvo su mu pravili kučići Pjer i Tesla, a supruga Jelena Ristić ih je sve vrijeme snimala za Facebook live...Najbolji srpski teniser je na kraju treninga uzeo telefon od Jelene, kako bi se obratio fanovima...Misleći...

Nastavak na Nezavisne Novine...

VIDEO: Evo kako se Novak sprema za Masterse u SAD

Izvor: Vesti-online.com, 21.Feb.2017

Srpski as Novak Đoković u ovom mesecu odigrao je samo jedan meč, i to u Dejvis kupu. Drugi reket planete sprema se za američku turneju i Masterse u Indijan Velsu i Majamiju narednog meseca...U vežbanju na traci mu pomaže dvogodišnji sin Stefan, koji je krenuo očevim stopama...Pogledajte!..A post...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.