KAPITEN ALBANIJE: Ovo nije pravda, žalićemo se Sudu u Lozani

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAPITEN ALBANIJE: Ovo nije pravda, žalićemo se Sudu u Lozani

Kapiten Albanije je na svojoj Fejsbuk stranici napisao: "Ovo nije pravda".

PRIŠTINA - Kapiten fudbaske reprezentacije Albanije Ljorik Cana ocenio je da odluka Disciplinske komisije Evropske fudbalske unije (Uefa) da dodeli pobedu Srbiji u prekinutoj utakmici u kvalifikacijama "nije pravična".

On je na svojoj Fejsbuk stranici napisao kratko: "Ovo nije pravda".

Cana je juče u intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za RTK rekao da je siguran da će odluka Discplinske komisije biti u korist Albanije i da će utakmica biti registrovana službenim rezultatom 3:0 za Albaniju.

Odlukom Kontrolne i disciplinske komisije Uefa utakmica Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, prekinuta 14. oktobra u Beogradu, registrovana je službenim rezultatom 3:0 za Srbiju, a reprezentaciji Srbije će biti oduzeta tri boda u kvalifikacionoj Grupi I.

Srbija će predstojeće dve utakmice igrati bez publike, a Fudbalski savezi Srbije i Albanije kažnjeni su sa po 100.000 evra.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.