Jovana Tipšin: Džaba silikoni ako ste iznutra nezadovoljni!

Izvor: Poznati.info, 23.Okt.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Tipšin: Džaba silikoni ako ste iznutra nezadovoljni!

Jovana Tipšin jedna je od retkih na estradnih zvezda koja se nije povinovala trendovima i podvrgla se estetskim zahvatima. Ona smatra da je sve to uzalud, ako ste iznutra nezadovoljni.

„Nemam ništa protiv estetske hirurgije, ali ja sam zadovoljna sobom. Bitno mi je da se hranim zdravo, da treniram i da imam pozitivne ljude i energiju oko sebe.

Meni je džaba ako ja uradim sve od glave do pete, silikone, jagodice, a ako i sam i dalje nezadovoljna iznutra onda ću uvek naći neku manu, a to je već nezahvalnost prema Bogu“, rekla je pevačica.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Jovana Tipšin: Progovorila o estetskoj hirurgiji

Izvor: Scandal.rs, 23.Okt.2014

Jovana Tipšin jedna je od retkih na estradnih zvezda koja se nije povinovala trendovima i podvrgla se estetskim zahvatima. Ona smatra da je sve to uzalud, ako ste iznutra nezadovoljni...- Nemam ništa protiv estetske hirurgije, ali ja sam zadovoljna sobom. Bitno mi je da se hranim zdravo, da treniram...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.