JOŠ JEDNO UBISTVO PREKO FEJSBUKA: Čovek pucao sebi u glavu UŽIVO jer ga je ostavila devojka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNO UBISTVO PREKO FEJSBUKA: Čovek pucao sebi u glavu UŽIVO jer ga je ostavila devojka!

Snimak njegovog samoubistva bio je pogledan čak 1.000 puta pre nego ga je policija uklonila sa interneta

Ovaj nesrećni čovek iz Robertsdejla u utorak je prenosio uživo na pomenutoj društvenoj mreži, i iz čista mira je u jednom momentu zgrabio pištolj i pucao sebi u glavu.

Užasnuti gledaoci, koji su u tom momentu pratili njegov video, odmah su pozvali policiju, potvrdili su tamošnji mediji.

Policijski šerif Boldvin okruga izjavio je da je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primila poziv od devojke koja je nedavno raskinula s njim i koja je želela da naglasi zabrinutost pošto je Džefri prestao da joj se javlja na telefonske pozive.

Photos: James M. Jeffrey suicide death on Facebook live https://t.co/cb6P1QlJBb #James M. Jeffrey #Facebook live suicide #suicide

— Scallywagandvagabond (@ScallywagNYC) April 27, 2017

U momentu kada je policija krenula ka Džefrijevom domu, primili su još jedan poziv da je navodno upravo osoba kod koje su krenuli izvršila samoubistvo uživo preko društvene mreže.

Šerif je nakon konstatovanja smrti otkrio da je snimak njegovog samoubistva bio pogledan čak 1.000 puta pre nego ga je policija uklonila sa interneta.

Na nesreću, Džefri možda jeste poslednji, ali nije jedini koji je svoje samoubistvo snimao uživo na društvenoj mreži, jer ovaj jezivi trend postaje sve popularniji. Pored samoubistava, uživo su na društvenim mrežama snimana i ubistva kao i nesrećni slučajevi ljudi koji se snimaju u momentu kada baš zbog nepažnje poginu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.