JK demantuje izvesnu Radojku

Izvor: Mondo, 29.Mar.2015, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK demantuje "izvesnu Radojku"

Medijski rat pevačica oko navodno ukradene pesme se nastavlja!

Foto: Facebook/Jelena Karleusa

Juče je Dara Bubamara objavila da je doneta presuda kojom Jelena Karleuša mora da plati 2,5 miliona dinara zbog navodne krađe pesme. Ona je svoju tvrdnju potkrepila i fotkom presude, ali sada joj Karleuša odgovara – "lažeš"!

"Povodom neistinitih navoda izvesne Radojke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kesić, koja sebe naziva i Dara Bubamara, a koje su preneli neki mediji, primorani smo da reagujemo ovim putem i demantujemo neistinite informacije. Jelena Karleuša dostavila je sudu svu potrebnu dokumentaciju i dokaze da poseduje sva prava na pesmu 'Krimi rad', tako da je tužba izvesnog Milana Kesića u potpunosti ODBAČENA. Molimo sve medije da ne prenose i ne šire dezinformacije od strane osobe koju je Jelena mnogo puta i tužila i dobila na sudu zbog kleveta i laži. U protivnom, bićemo primorani da zaštitu potražimo sudskim putem", napisala je Jelena na Facebooku uz fotografiju koja potvrđuje da je tužba odbačena, i to još u maju prošle godine.

Čeka se odgovor Dare Bubamare...

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Karleuša demantuje "izvesnu Radojku"

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2015

Dara Bubamara je u subotu objavila da je doneta presuda kojom Jelena Karleuša mora da plati 2,5 miliona dinara zbog navodne krađe pesme. Ona je svoju tvrdnju potkrepila i fotkom presude, ali sada joj Karleuša odgovara – "lažeš"!..- Povodom neistinitih navoda izvesne Radojke Kesić, koja sebe naziva...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.