Ivan Marinković razočaran u “farmere”: Sve folirant do foliranta!

Izvor: Svet, 19.Dec.2014, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Marinković razočaran u “farmere”: Sve folirant do foliranta!

Bivšeg farmera Ivana Marinkovića izgleda da je opet neko razočarao. Naime, Marinković je na svom Fejsbuk profilu objavio jedan post u kome je svojim fanovima objasnio da je glumica Eva Ras bila u pravu kada je rekla da na “Farmi” nema prijateljstava.

U koga se Ivan toliko razočarao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ne znamo, ali sudeći po mnogobrojnim komentarima, fanovi su veoma zainteresovani da otkriju identitet te osobe, ili možda više njih… dok Ivan samo mudro ćuti.
Autor: Jasmina Jovičić; Life Content
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivan Marinković opleo po drugarima sa Farme: Sve su to foliranti i gmizavci!

Izvor: Kurir, 19.Dec.2014

Ne znamo šta je navelo bivšeg farmera da ispiše ovakav status, ali drugare iz rialitija nije nimalo poštedeo..Bivši muž pop pevačice Goce Tržan i bivši farmer Ivan Marinković objavio je status na svom profilu na društvenoj mreži Facebook u kom je ocrnio njegove drugare iz reality show-a „Farma“...Vidno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.