Izvor: Nezavisne Novine, 29.Apr.2016, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram, Facebook i Messenger sada dostupni i na Windows 10

Microsoft sa zadovoljstvom najavljuje dostupnost novih Windows 10 aplikacija za Facebook, Messenger i Instagram.

Nove aplikacije će se u okviru Windows-a učitavati brzo i lako, sa najažurnijim karakteristikama.

Partnerstvo sa Facebook-om potvrđuje našu zajedničku viziju da 270 miliona ljubitelja Windows 10 OS dobije raznovrsnije prilike da se poveže i podijeli svoja iskustva sa porodicom i prijateljima širom svijeta.

Preko 5 milijardi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << posjeta i više od pola miliona aplikacija koje trenutno ima Windows Store pokazuju da se ozbiljno radi na ispunjenju datog obećanja o dovođenju univerzalnih aplikacija visokog profila u Windows Store.

Windows 10 svojom jedinstvenom platformom, jednom prodavnicom i sve brojnijim katalogom univerzalnih aplikacija – otvara širom vrata i korisnicima i programerima. Univerzalna Windows platforma daje programerima mogućnost da kreiraju sve tipove aplikacija jednom, i da ih potom postavljaju na najrazličitije uređaje – od PC-a, preko telefona, do Xbox-a, i mnogih drugih.

Besplatna nadogradnja na Windows 10 omogućila je prihvatanje Windows operativnog sistema brže nego ikad ranije, što će dovesti do značajnog osnaživanja kompletnog sistema.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.