HTC najavio dva modela sa Facebook integracijom

Izvor: NC magazin, 15.Feb.2011, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTC najavio dva modela sa Facebook integracijom



HTC je najavio dva nova telefona koji će u potpunosti biti društveni, kombinujući jednostavnost i lako korišćenje HTC Sense sa snagom i povezivanjem Facebook-a. Kao deo proširene palete šest novih uređaja zasnovanih na HTC Sense-u, predstavljenih na Svetskom kongresu mobilne telefonije, HTC ChaCha i HTC Salsa sadrže namenski Facebook taster za pristup, jednim dodirom, ključnim funkcijama Facebook servisa koje su integrisane kroz HTC Sense iskustvo.

“HTC je uvek razumeo da različiti ljudi žele različite stvari i novi HTC ChaCha i HTC Salsa nude poseban novi način da doživite Facebook na mobilnom uređaju,” rekao je Piter Čou, direktor HTC korporacije. “Sa više od 500 miliona aktivnih korisnika širom sveta, Facebook je postao sinonim društvenog povezivanja za sve i želeli smo da stvorimo poslednje najnovije društvene telefone privlačne za masovno tržište”.

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

HTC ponudio Fejsbuk telefone i ojačao postojeće modele

Izvor: Mikro - PC World, 16.Feb.2011, 11:51

Kompanija Haj tek kompjuter (High Tech Computer, HTC) prikazala je na sajmu Mobilni svet u Barseloni pet novih uređaja zasnovanih na operativnom sistemu Android, uključujući dva telefona – Salsa i Čača (ChaCha) – s namenskim dugmetom za Fejsbuk (Facebook) i jedan tablični računar. S tim telefonima...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.