HR: Pogledajte šta smo našli, da li je to terorizam?FOTO

Izvor: B92, 21.Jul.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HR: "Pogledajte šta smo našli, da li je to terorizam?"FOTO

Gradac -- Dobrovoljno vatrogasno društvo opštine Gradac objavilo je fotografiju cigarete uz koju su papirom pričvršćene šibice, što vatrogasci smatraju delom piromana.

"Pronašli smo dokaz da se požari podmeću", napisali vatrogasci iz Gradca na svom profilu na Fejsbuku.

"Pronašli smo dokaz da se požari podmeću. Naime, jutros u Gradcu na jedinom mestu koje je još uvek ostalo netaknuto vatrom, pronađena cigareta oko koje su omotane šibice, služila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je piromanu da odloženo zapali vatru kako bi na vreme mogao pobeći sa lica mesta. Mi rizikujemo živote, ulazimo u vatru, spašavamo ljude i imovinu, šta oni rade, podmeću, je li ovo terorizam???", pitaju vatrogasci DVD-a Gradac.

Ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović preliminarno je izvestio juče vladu o požaru u Dalmaciji rekavši da je uzrok otvoreni plamen ili žar.

Rekao je da je isključeno da je uzrok požara dalekovod.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požari u Hrvatskoj: "Rizikujemo živote! Pogledajte šta smo našli, je li ovo terorizam?" (FOTO)

Izvor: BKTV News, 21.Jul.2017

Dobrovoljno vatrogasno društvo opštine Gradac objavilo je fotografiju cigarete uz koju su papirom pričvršćene šibice, što vatrogasci smatraju delom piromana.ESTI!.."Pronašli smo dokaz da se požari podmeću", napisali vatrogasci iz Gradca na svom profilu na Fejsbuku..."Pronašli smo dokaz da...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.