HOROR U ŠKOLI: Učenici brutalno pretukli devojčicu ispred ostalih đaka (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U ŠKOLI: Učenici brutalno pretukli devojčicu ispred ostalih đaka (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Uznemirujući video-snimak kako devojčicu iz Škotske tuku njeni drugari iz odeljenja doveo je do još većeg maltretiranja kada je objavljen na internetu ove nedelje.

Video je snimljen u srednjoj školi u Pejsleju, u Velikoj Britaniji.

Grupa učenika samo gleda tuču i smeje se, i ništa ne rade da je spreče dok jedan od njih nije viknuo "zaustavite ih".

Majka od devojčice rekla je da su se njenoj ćerci, za koju tvrdi da nije izazvala napad, rugali nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je postavljen snimak onlajn.

- Podeljen je na Fejsbuku, a kada se vratila u školu, ostali učenici su joj se smejali zbog toga. To je prilično odvratno, da budem iskrena - rekla je majka devojčice.

Reakcije učenika vam možda deluju šokantno, ali ovakve scene su uobičajen prizor u Velikoj Britaniji.

Čak 43 odsto mladih je svedočilo nekom obliku maltretiranja na nedeljnom nivou. Isti procenat je priznao da su zlostavljani, dok 50 odsto kaže da su sami bili nasilnici.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Brutalna tuča devojaka! VIDEO

Izvor: Mondo, 07.Maj.2016, 14:46

Šokantan snimak na kome se vidi brutalno vršnjačko nasilje obišao je svet, a devojčica koja je pretučena, nakon objavljivanja klipa, naišla je na još veće maltretiranje...Foto: Printscreen/YouTube..Tuča je izbila u Škotskoj, u mestu Pejslej, ispred jedne gimnazije...Nemilosrdno batinanje posmatrali...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.