Grudi napred, ostalo – stoj: Imate li zamerke na Katarinin deklote?

Izvor: Svet, 07.Mar.2015, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grudi napred, ostalo – stoj: Imate li zamerke na Katarinin deklote?

Pevačica Katarina Živković ima dekolte, što se ono kaže, za nagradu…
Pošto je nedavno povećala grudi kod estetskog hirurga, stvarno nije red da ih čuva samo za sebe, pa je za pohvalu ova njena akcija prikazivanja atributa ženstvenosti na Fejsbuk strani.
Živkovićeva se inače pre nekoliko dana vratila sa uspešne turneje u Australiji, a taj boravak u dalekoj zemlji je, kako vidimo, prijao njenom telu.
A sve što prija takvom telu, prija i muškarcima, koji će, sigurni smo, s pažnjom pogledati ovu fotografiju.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Grudi napred, ostalo – stoj: Imate li zamerke na Katarinin deklote?

Izvor: Scandal.rs, 07.Mar.2015

Pošto je nedavno povećala grudi kod estetskog hirurga, stvarno nije red da ih čuva samo za sebe, pa je za pohvalu ova njena akcija prikazivanja atributa ženstvenosti na Fejsbuk strani...Živkovićeva se inače pre nekoliko dana vratila sa uspešne turneje u Australiji, a taj boravak u dalekoj zemlji...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.