Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2016, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografija od koje će vam poći suze

Fotografije dečaka koga su nazvali Houp (Nada) obišle su ceo svet, a objavila ih je na Fejsbuku humanitarna radnica Anja koja pomaže gladnoj deci u Nigeriji.

Lokalno stanovništo je nedužno dete kaznilo izgladnjivanjem i puštanjem na ulicu da se sam brine o sebi.

Kada ga je videla na ulici bio je u očajnom stanju – žedan, izgladneo, mršav, sam i potpuno go.

Njene fotografije pokrenule su gomilu komentara na društvenim mrežama.

Anja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je u opisu fotografija napisala da je za tri godine provedene u Nigeriji videla užasne stvari i istakla da su ove fotografije razlog zbog kojih se bori za bolje sutra.

"Na hiljade dece je optuženo da su veštice. Mnogi su videli mučenje dece, ali mrtvu i uplašenu decu. Ove fotografije pokazuju zašto se ja godinama borim. Zašto sam prodala sve što sam imala”, napisala je ova humana devojka.

Zahvaljujući Anji iz Danske, mali Houp se sada oporavlja i nalazi se na sigurnom.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.