Fejsbuk uvodi nove reakcije na statuse

Izvor: VOA, 28.Jan.2016, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk uvodi nove "reakcije" na statuse

Fejsbuk se sprema da uvede širi dijapazon reakcija na objavljene statuse od dosadašnjeg “lajk”-a.

Korisnici će uskoro moći da budu “ljuti”, “tužni”, da koriste uzvike iznenadjenja ili oduševljenja ili jednostavno “vole” nečiji komentar, fotografiju ili video.

“Želimo da ljudi mogu da dele sve stvari koje im nešto znači, a ne samo vesele sadržaje koji će se dopadati ljudima”, >> Pročitaj celu vest na sajtu VOA << izjavio je direktor Fejsbuka Mark Zakerberg u sredu, i najavio da će se nove reakcije uskoro pojaviti na vebsajtu.

Fejsbuk je počeo da testira nove izraze osećanja, odnosno reakcije” prošlog oktobra u Čileu, Filipinima, Portugalu, Irskoj, Španiji, Japanu i Kolumbiji.

Gigant društvenih medija nada se da će dodatne opcije ohrabriti ljude da češće podele svoja razmišljanja sa drugima i provedu čak više vremena na društvenoj mreži nego do sada.

Fesjbuk je juče takodje prijavio profit od 1,56 milijardi dolara u poslednjem tromesečju 2015. u poredjenju sa 701 milionom dolara u istom period prethodne godine.

Nastavak na VOA...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.