Fejsbuk uveo novu opciju koju ćete koristiti svaki dan

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2016, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk uveo novu opciju koju ćete koristiti svaki dan

Nekada smo odmah po ustajanju palili televizor i puštali Jutarnji program. Danas, pak, najpre posegnemo za računarom ili telefonom. A jedna od prvih stvari kou obavezno proveravamo jeste Fejsbuk. Sada je ova društvena mreža uvela opciju koja ćete, sigurni smo, rado koristiti.

Naime, korisnici Android i iOS telefona sada mogu da vide vremensku prognozu čim otvore Fejsbuk ujutro i tako uštede dragoceno vreme.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
U pitanju je opcija koju će mnogi koristiti svakog jutra, jer će uz najnovije vesti i postove prijatelja jednim klikom moći da saznaju kakvo ih vreme tog dana očekuje.

Za sada je dostupna samo temperatura, ali uskoro bi nova notifikacija trebalo da nam pruži i ilustrovani opis vremenske prognoze, kao i link ka detaljnijim podacima koji uključuju maksimalne i minimalne temperature.

U pitanju je novitet koji će Srbi sasvim sigurno rado koristiti, pogotovo ako u obzir uzmemo nepredvidivo vreme koje nas je zadesilo u poslednje vreme.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

NOVOSTI IZ FEJSBUKA: Opet nešto menjaju, a evo i šta!

Izvor: Kurir, 03.Maj.2016

...Nekada smo odmah po ustajanju palili televizor i puštali jutarnji program Danas, pak, najpre posegnemo za računarom ili telefonom..A jedna od prvih stvari koju obavezno proveravamo jeste Fejsbuk Sada je ova društvena mreža uvela opciju koja ćete, sigurni smo, rado koristiti..Korisnici Android...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.