Fanovi su razočarani kako Rita Ora izgleda u filmu 50 nijansi sive!

Izvor: Tracara.com, 29.Nov.2014, 03:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi su razočarani kako Rita Ora izgleda u filmu 50 nijansi sive!

Oficijalni cover za film (foto: facebook/fiftyshadesofgray) Fanovi nisu zadovoljni kako pevačica Rita Ora izgleda u filmu 50 nijansi sive, koji svi na nestrpljenjem iščekuju. Dvadesetčetvorogodišnja pevačica u filmu tumači usvojenu sestru Christian Greya, Miu Grey, a nakon što se podeljenja prva fotografija njenog lika, na Facebook stranici pomenutog filma, fanovi su delili svoje razočarenje! Ovo želite da vidite: novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << trejler za film 50 nijansi sive! Komentari besnih fanova kretali su se od razočaranih do uvredljivih, a neki od njih glasi ”Izgleda grozno. Mia je trebala da bude slatka devojka. Ovde izgleda kao muškarac koji se maskirao u ženu”. Kako se vama čini Mia Grey? (foto: Facebook)  

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Rita Ora naljutila fanove "50 nijansi siva"

Izvor: 24sata, 29.Nov.2014

Pevačica Rita Ora glumiće sestru Kristijana Greja, Miu, u filmu "50 nijansi siva"...Međutim, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, fanovima erotske trilogije ne dopada se kako ona izgleda...Na Tviteru je objavljena fotografija na kojoj je cela ekipa filma, koja je na taj način Riti poželela...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.