Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook Messenger sada ima 1.2 milijarde korisnika

Kompanija Facebook u srijedu je saopštila da Facebook Messenger sada ima 1.2 milijarde korisnika u svijetu, što je 700 miliona korisnika više u odnosu na podatke iz 2014. godine.

Samo od juna 2016, broj korisnika popularnog servisa za razmjenu poruka porastao je za 200 miliona, što može da se smatra izuzetno velikim uspjehom.

Messenger tako sad po broju korisnika kaska rame uz rame sa WhatsAppom, drugom Facebookovom aplikacijom za razmjenu poruka, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << znatno je veći u odnosu na veliki broj konkuretskih aplikacija na tržištu.

Kompanija je u februaru saopštila da svakog mjeseca oko 400 miliona ljudi koristi usluge glasovnih i video poziva, dok se pošalje oko milijardu poruka, prenos Forbes.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.