Facebook Messenger dobio mogućnost PayPal plaćanja

Izvor: Radio 021, 26.Okt.2016, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook Messenger dobio mogućnost PayPal plaćanja

Korisnici Facebook Messengera već mogu da vrše uplate u okviru aplikacije koristeći kartice, a sada je PayPal najavio da stiže još jedan način plaćanja.

PayPal poručuje da će ovo proširiti njihov odnos sa Facebookom i Messenger napraviti pametnijim, jednostavnijim i sigurnijim za potrošače i trgovce u e-trgovini. PayPal je objavio opciju plaćanja u SAD preko većeg dela mogućnosti obavljanja trgovine u Facebooku, a posebno u Messengeru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Njihovi korisnici će sada videti da je lakše pronaći link za PayPal naloge u Facebook i Messenger aplikacijama. Korisnici PayPala će sada dobijati i obaveštenja u okviru Messengera, u sklopu nove nadogradnje aplikacije.

Kako Messenger počne da pokreće PayPal plaćanje za pojedinačne korisnike, trgovci će biti u stanju da prihvate ovaj tip plaćanja direktno u njihovim botovima, a čitav sistem će posebno biti pogodan za one koji prodaju proizvode u okviru Shop sekcije na Facebook stranici.

Za sada nije poznato kada će nove funkcije biti omogućene svim PayPal korisnicima.

Autor: Benchmark
Pogledaj vesti o: Paypal Srbija

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.