(FOTO, VIDEO) AMERIKANCI U AKCIJI: Potera za ubicom u sprskoj četničkoj uniformi!

Izvor: Press, 18.Sep.2014, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO, VIDEO) AMERIKANCI U AKCIJI: Potera za ubicom u sprskoj četničkoj uniformi!

Jedinica za vojnu simulaciju kojoj Frejn pripada “Istočni vuk” ima ulogu čete vojnika istočne Evrope. Frej zvani “Vuk” je ljubav prema srpskoj uniformi pokazao i na fotografijama koje je postavio na svoj Fejsbuk profil, a da voli i srpsku tradiciju dokazao je poziranjem ispred Hrama Svetog Save u Beogradu.
On je naučio da puca od oca Judžina Frejna, vojnog majora u penziji, koji kaže da je sin bolji strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nego što je on ikada bio, kao i da iz njihove kuće nedostaju puška i AK-47 (kalašnjikov), piše Dejli mejl.

 
Frejn je državu Pensilvanija stavio u opsadno stanje kada je prošlog petka iz zasede, snajperom ubio pripadnika nacionalne policije desetara Briona Diksona (38) i ranio policajca Aleksa Daglasa (31).
Frejn je nedavno obrijao glavu i napravio “čirokanu”, kako bi još više ušao u svoju ulogu četnika, a istražitelji veruju da je frizuru promenio kako bi se mentalno pripremio za isvršenje “kukavičkog čina”.

 
Državna policija izdala je upozorenje da je Frejn opasan, nazivajući ga neprijateljem države koji je spominjao da će izvršiti masovno ubistvo.
Škole u nekoliko ogruga su zatvorene u zbog straha od napada na studente i nastavnike.

 
Frejn je sa lica mesta pobegao džipom koji pronađen napola potopljen u obližnjoj močvari.


Pogledaj vesti o: Facebook,   Sveti Sava

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Još malo lošeg publiciteta: Potera za ubicom u srpskoj četničkoj uniformi

Izvor: Svet, 19.Sep.2014, 17:02

Amerikanac Erik Frejn (31), rekreativni snajperista i glumac u oživljavanju bitaka Drugog svetskog rata, toliko se uživeo u svoju ulogu četnika kojima se divio da je iz zasede snajperom upucao dvojicu policajaca.. Jedinica za vojnu simulaciju kojoj Frejn pripada “Istočni vuk” ima ulogu čete...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.