(FOTO) PRETERALA!? Sandra Obradović stavila novu dozu silikona u usta!

Izvor: Press, 21.Dec.2014, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) PRETERALA!? Sandra Obradović stavila novu dozu silikona u usta!

Manekenka Sandra Obradović preterala je sa silikonima u usnama. Ona je prvi put povećala svoje usne pre više od pet godina, ali kako se silikon s godinama dobrim delom istopio, rešila je da ode na korekciju.
Međutim, čini se da je preterala u svojim željama. Njene usne su sada prvo što na njenom licu primetite. Požarevljanka je i dalje lepa, ali su mišljenja njenih fanova ispod slike koju je postavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na društvenoj mreži Fejsbuk, podeljena.


"Sandra šta si uradila od usne tvoje, bože dragi!", jedan je od komentara ispod slike koju je postavila.

PROČITAJTE JOŠ:
IVAN MARINKOVIĆ PONOVO PROZIVA: Fuj, bre! Goco, muzikalna si do moga!
BEBA "IZABRALA" IME: Nikolina Pišek otkrila ime ćerke!
(FOTO) SEVERINA U KADI: Opuštanje pred koncert!
 
   

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sandra Obradović: Preterala sa silikonima u ustima?

Izvor: Story, 21.Dec.2014

Ona je prvi put povećala svoje usne pre više od pet godina, ali kako se silikon s godinama dobrim delom istopio, ona je otišla na korekciju...Sandra Obradović, foto: Facebook..Međutim, čini se da je preterala u svojim željama ili se njen estetski hirurg malo zaigrao. Njene usne su sada prvo što...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.