(FOTO) NAUČITE TAJNU MLADOLIKOSTI: Nikada nećete pogoditi koliko ovaj čovek ima godina

Izvor: Kurir, 30.Nov.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) NAUČITE TAJNU MLADOLIKOSTI: Nikada nećete pogoditi koliko ovaj čovek ima godina

Na društvenoj mreži Fejsbuk, na stranici “Humans Of New York“ , ljudi Njujorka, fotograf Brendon Stenton objavljuje veoma zanimljive priče.

U jednoj od poslednjih priča, jedan čovek inspirisao je mnoge. Iako izgleda veoma mladoliko, uskoro će napuniti 80 godina. On je istakao da je tajna njegovog izgleda u tome što nikada nije tužan, ne pije i ne puši.

“Drugačiji sam od drugih. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Nikada nisam tužan. Ne pijem, ne pušim i jedem mnogo vlakana. Svakog dana šetam parkom i razmišljam o ravnoteži. Bio sam kuvar, modni dizajner, slikar, a sada se bavim borilačkim veštinama. Svakog jutra u parku treniram Tai či. Na taj način dobijam energiju za slikanje. Već sam naučio 42 poteza. Još malo pa ću napuniti osamdeset godina, ali sve žene u mojoj grupi misle da sam u pedesetim“, napisao je ovaj muškarac.

Veliki broj korisnika Fejsbuka podelio je njegovo mišljenje u komentarima, pričajući o svojim iskustvima i gotovo da su se svi složili da je za dugovečnost i mladolikost najvažniji pozitivan stav u životu.

“I’m different than other people. I’m never sad. I make my life happy through discipline. I don’t drink, I don’t...

Autor: Klix.ba

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.