(FOTO) KONTROVERZNA STARLETA ULAZI U PAROVE: Ja sam zanimljiva, harizmatična i biću NAJBOLJA!

Izvor: Press, 27.Feb.2015, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) KONTROVERZNA STARLETA ULAZI U "PAROVE": Ja sam zanimljiva, harizmatična i biću NAJBOLJA!

S obzirom na to da svoje prijatelje na Facebook svakodnevno šokira smelim objavam, verujemo da će biti još luđa u rijalitiju.
Kontroverzna estradna plesačica Atina Marković Ferrari ulazi u nedelju 8. marta u reality show „Parovi“ koji će se emitovati na televiziji „Happy“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />

PROČITAJTE JOŠ:
Peđa D‘Boj mi je kidnapovao ćerku, nisam je videla dve godine!
OPLEO PO BIVŠOJ: Krajnje je vreme da poseti psihoterapeuta!
CUCA TRAŽI DA I ŠABAN I GOCA BUDU U PAROVIMA: Hoću sve da im saspem u lice!
   
S obzirom na to da svoje prijatelje na Facebook svakodnevno šokira smelim objavam, verujemo da će biti još luđa u rijalitiju.
- Kažu za mene da sam kontroverzna, ali ja to ne mogu da vidim iz svog ugla. Pre svega, ja sam harizmatična i zanimljiva osoba, tačno znam šta želim od života i šta mogu da uradim od života, tako da ću priuštiti samo najbolje. Daću sve od sebe. Očekujte neočekivano – poručila je plesačica u intervjuu za „Balkan magazin“.

Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Hasan Dudić ulazi u “Parove” da zaštiti Šabana!

Izvor: Svet, 27.Feb.2015

Na poziv produkcije, da uđe u rijaliti šou “Parovi“, koji počinje sa emitovanjem 8. marta, na Hepi televiziji, pevač Hasan Dudić, brzo je odgovorio potrvdno.. Nije postavljao čak ni pitanje oko honorara, već mu je, kako se ispostavilo, veoma stalo da se pred kamerama nađe sa Ivonom Negovanović...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.