(FOTO) HOROR U FRIZERSKOM SALONU: Otišla je da ofarba izrastak, a evo kako se vratila kući!

Izvor: Kurir, 06.Feb.2016, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) HOROR U FRIZERSKOM SALONU: Otišla je da ofarba izrastak, a evo kako se vratila kući!

Sara Babaje iz Australije otišla je kod frizera da joj ofarba izrastak i preživela je pravi horor. Njena kosa je potpuno uništena hemijskim tretmanom, a zadobila je opekotine na temenu glave.

"Želim da podelim s vama horor koji sam preživela pre nekoliko dana u lokalnom frizerskom salonu", napisala je Sara uz fotografije koje je objavila na svojoj Fejsbuk stranici.

Na fotografiji koju je postavila vide >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se ožiljci i kraste na temenu.

Ono što je Saru još više šokiralo jeste da joj je vlasnik salona savetovao da ne treba da sluša doktore, već da rane tretira sirćetom.

Uz komentar da "doktor ipak nije frizer" pozvao ju je da dođe u salon na drugi tretman kojim bi trebalo da joj sredi kosu.

"Počela sam se pitam da li su ljudi koji rade tamo uopšte frizeri. Mislim da vlasnika nije ni briga. Imali smo dogovor da se vidimo i popričamo kod njega u salonu, ali one se nije ni pojavio niti me je pozvao. Mogla bih trajno da izgubim kosu. Ne bih ovo poželela ni svom najgorem neprijatelju", napisala je Sara.

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.