FEJSBUK GA (PR)ODAO: Objavio na svom profilu da ima rak, pogrebnici počeli da ga saleću!

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FEJSBUK GA (PR)ODAO: Objavio na svom profilu da ima rak, pogrebnici počeli da ga saleću!

BEČ - Nakon što je Daniel Kap, bivši portparol donjeaustrijaskog guvernera Jozefa Prola (Josef Pröll), na svom Fejsbuk profilu objavio da ima rak, prolazi pravu noćnu moru. Njega su svojim reklamama počele da opsedaju pogrebna preduzeća, nudeći mu "povoljne uslove sahranjivanja".

"Rado ćemo Vam pomoći", stoji u reklamnoj poruci jedne firme za pružanje pogrebnih usluga.

“Potpuno sam šokiran ovim postupkom”, izjavio je Daniel >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kap koji je zbog neumesnih reklama optužio Fejsbuk:

“Vrlo često sam se na internetu informisao o svojoj bolesti i to je verovatno negde bilo sačuvano. Ove podatke je Fejsbuk prodao za reklame, neverovatno! Svako ko "gugla" reč “rak”, nažalost mora da ručna na to da će dobijati reklame ovakve vrste na socijalnim mrežama", kaže ogorčeni Kap.

After going public on having cancer via FB I've started getting sponsered ads for funeral palours #wtf #epicfail pic.twitter.com/BWOKBSjmTD
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

FEJSBUK GA (PR)ODAO Objavio na svom profilu da ima rak pogrebnici poceli da ga salecu

Izvor: medio.rs, 03.Mar.2015

Vrlo često sam se na internetu informisao o svojoj bolesti i to je verovatno negde bilo sačuvano. Ove podatke je Fejsbuk prodao za reklame, neverovatno!

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.