Emina Jahović snima novu seriju u Turskoj?

Izvor: Tracara.com, 28.Apr.2015, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović snima novu seriju u Turskoj?

Emina uskoro na malim ekranima? (foto: Facebook) Pevačica Emina Jahović dobila je ponudu da se još jednom ostvari kao glumica u jednoj turskoj seriji! Ona je pre četiri godine igrala u sapunici Polje lala, ali joj je taj posao bio suviše naporan. Uprkos tome, zbog odlične finansijske ponude najverovatnije će prihvatiti ulogu, piše Informer. “Dok ne odlučim >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da li ću pristati da glumim u seriji, neću da otkrivam o čemu je reč. Producentima ću postaviti jedan uslov, a to je da ne snimamo po 19 sati, kao što je ranije bio slučaj. Želim da imam dovoljno vremena za porodicu”, izjavila je pevačica.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

U sledećoj epizodi ... Emina Jahović!

Izvor: Mondo, 28.Apr.2015

Pevačica Emina Jahović dobila ponudu da glumi u turskoj seriji.. Pevačica Emina Jahović je pre četiri godine igrala u turskoj seriji "Polje Lala", ali je nakon nekoliko snimljenih epizoda, zbog napornog tempa snimanja, odustala od daljeg rada na seriji...Sada su producenti nove turske serije rešili...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.