EDINA UDARILA NOSTALGIJA: Jelena je i dalje lepa!

Izvor: Kurir, 02.Okt.2014, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EDINA UDARILA NOSTALGIJA: Jelena je i dalje lepa!

Pevačica je prošle nedelje gostovala u jednoj emisiji, a bivši sportista je na svom Fejsbuk profilu ostavio komentar "Lepa je"

Iako su zvanično još pre skoro sedam meseci stavili tačku na svoju vezu, Edin Škorić i dalje misli na svoju bivšu dragu Jelenu Jovanović.

Naime, pevačica je prošle nedelje gostovala u jednoj emisiji, a bivši sportista je na svom Fejsbuk profilu ostavio komentar "Lepa je". Bez obzira što nije naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na šta vili koga konkretno misli, bilo je i više nego evidento da se to odnosi na njegovu bivšu dragu.

Stvar je bila jasna i njegovim imaginarnim prijateljima, pa je veliki broj njih lajkovao tu njegovu rečenicu. Posebno je zanimljiv detalj da je od nekoliko komentara ispod njegove poruke, samo jedan označio da mu se sviđa, i to od drugarice koja je napisala "Kao san".

Do Edinove zvanične potvrde na koga se odnosila ta rečenica na profilu, nismo uspeli da dođemo. Međutim, Jelena je nedavno objavila da ima novu emotivnu vezu i da je srećna. Za jedan nedeljnik je rekla da je našla dečka ozbiljnog i školovanog biznismena, koji za razliku od Edina, razume pevačicin posao i podržava je u svemu.

Foto Dragan Kadić

(Alo)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Edin i dalje gaji simpatije: Jelena je i dalje lepa!

Izvor: Svet, 02.Okt.2014

Iako su zvanično još pre skoro sedam meseci stavili tačku na svoju vezu, Edin Škorić i dalje misli na svoju bivšu dragu Jelenu Jovanović.. Naime, pevačica je prošle nedelje gostovala u jednoj emisiji, a bivši sportista je na svom Fejsbuk profilu ostavio komentar: „Lepa je“. Bez obzira što...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.