Dr Igi postao apsolutni HIT na Fejsbuku: Nisam gej, ali je to okej!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jun.2015, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dr Igi postao apsolutni HIT na Fejsbuku: Nisam gej, ali je to okej!

Povodom legalizacije istpolnih brakova u Americi,  Fejsbuk je poslednjih dana preplavljene šarenim profilnim slikama. Predmet šale u svemu tome je i denser Igor Todorović, poznatiji kao “Dr Igi”, zbog svoje čuvene pesme “Oči boje duge”.

Naime, ove godine se obeležava 20 godina od objavljivanja velikog hita “Oči boje duge”, a Igora smo pitali da li mu smeta što je njegova slika >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << iskorišćena na ovakav način.

“Pesma je veliki hit, i dan danas se sluša, drago mi je da nije zaboravljena. Svako ima pravo da radi šta želi. Ja nisam gej, tako da mi ne smeta”, rekao je Igi.

Podsetimo se ovog Igijevog hita:


Pogledaj vesti o: Legalizacija

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.