Dosta-joj-je-svega-Svi-ste-vi-kukavice-sramota-i-bolest

Izvor: medio.rs, 17.Dec.2014, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosta-joj-je-svega-Svi-ste-vi-kukavice-sramota-i-bolest

Pevačica nije mogla da istrpi uvrede

Pevačicu Doris Bizetić konstantno prozivaju na društvenoj mreži Tviter na račun njene muzike, a i ponašanja.

Izgleda da joj je tih prozivki preko glave, pa je odlučila putem Fejsbuka da odgovori tviterašima koji se u negativnom kontekstu bave njenim likom i delom.

- Tviteraši sa lažnim 'imenima' kao što su: Babina sarma, Malo žensko ništa, Ružna devojka bez dečka, Aseksualni dvoboj, Društvena >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << nepogoda, Ni majka me ne voli... (eto izmislih sad ovih nekoliko) E, svi oni spadaju u istu kategoriju, a to je (drum roll please...!) ANONIMNE KUKAVICE. Snimili smo skoro vic, za našu emisiju, gde spominjemo Tviteraše u kontekstu sramote i bolesti. Nadam se da će bar pola njih to videti - napisala je Doris.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Doris Bizetić napljuvala Tviteraše: Vi ste sramota i bolest!

Izvor: Tracara.com, 18.Dec.2014, 09:47

Doris je javno isprozivala pojedine korisnike Twittera (foto: puls) Pevačica Doris Bizetić aka Nygrin je dojadilo to što je konstantno predmet podsmeha i viceva pojedinih korisnika Twittera, pa je rešila da se obračuna sa “hejterima” posvetivši im jedan status na Facebooku. “Tviteraši sa...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.