Diplomirala: Milica ispunila bakinu najveću želju

Izvor: Svet, 26.Nov.2014, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diplomirala: Milica ispunila bakinu najveću želju

Otkako se pojavila na estradnoj sceni, Milica Pavlović često je izjavljivala kako su joj baka i deka, sa kojima je odrasla, najbitniji u životu i kako nikad ne bi dovela sebe u situaciju da ih, na bilo koji način obruka. Ona se potrudila da to i ne učini, a čak njeni baka i deka sada imaju još jedan razlog da se još više ponose njom, jer je popularna pevačica diplomirala na fakultetu.
Ona je završila Megatrend fakultet, odsek „Kultura i mediji“, čime se pohvalila na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svom Fejsbuk profilu, napisavši sledeće:
„Bakina želja je ostvarena. Upravo završila fakultet. Kažu mi:“SAD SI VELIKI ČOVEK“, a ja nešto ne porastoh (šalim se)“!
Verujemo da je pevačica veoma ponosna na svoje uspehe, jer pored toga što je jedna od najzaposlenijih pevačica u „Grand“ produkciji, ona je uspela i da završi fakultet u roku i tako ispuni bakinu najveću želju.

Autor: Gordana Vasiljević, Life Content
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Diplomirala: Milica ispunila bakinu najveću želju

Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2014

Otkako se pojavila na estradnoj sceni, Milica Pavlović često je izjavljivala kako su joj baka i deka, sa kojima je odrasla, najbitniji u životu i kako nikad ne bi dovela sebe u situaciju da ih, na bilo koji način obruka. Ona se potrudila da to i ne učini, a čak njeni baka i deka sada imaju još...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.