Dijana Janković, tekst budućeg hit!

Izvor: Poznati.info, 13.Apr.2014, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana Janković, tekst budućeg hit!

Popularna modna ikona Dijana Janković objavila je deo nove pesme na društvenoj mreži Facebook. Ona je zapravo snimila baladu pod nazivom”Hiljadu sto”, koju su za nju uradili evrovizijski mag Vladimir Grajić Graja i Leontina Vukomanović.

Samo za čitaoce portala Poznati.info premijerno deo teksta Dijanine nove pesme:

“Zatvoriću oči >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << na hiljadu i jednu reč kad mi kažu da bio si s drugom, ja znam da ljudi zavide pa me lažu, al sta ću sa tugom kad u četiri zida ceo svet se ruši, svaku noć mi ostane jedan sasvim mali ožiljak na duši…”Dijana je odlučila da obraduje sve fanove emotivnom pesmom za koju će snimiti i visokobudžetni spot.”

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.