Danas letite sa mnom: Padobranac snimio svoju smrt

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2016, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Danas letite sa mnom": Padobranac snimio svoju smrt

Italijan, koji je nastradao u Alpima padajući sa velike visine, uživo je prenosio na društvenoj mreži Fejsbuk svoju smrt. Armin Šmider (28) je prijateljima na društvenoj mreži fejsbuk poručio "Danas letite sa mnom", pre nego što je skočio u posebnom odelu sa krilima sa planinskog vrha Kandersteg u Švajcarskoj, piše "Dejli mejl".

Nakon nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << trenutaka na snimku se čuo vrisak i zvuk udarca. Ciriški "Blik" prenosi kako su gledaoci na društvenoj mreži reagovali sa užasom. Neki su mu odmah napisali da pošalje nešto i da se oglasi.

Policija iz Berna je saopštila da je telo Italijana nađeno blizu pomenutog vrha, kod popularnog mesta za skakanje. Potparol policije je naglasila da je uviđaj i dalje u toku.

Arminov prijatelj je rekao kako je on bio iskusni padobranac, a da je u ovom odelu leteo tek oko godinu dana.

Ovo je najnovija tragedija koja zadaje gorak i težak udarac ovom adrenalinskom sportu, samo nekoliko dana nakon što je Aleksandar Poli, jedan od svetski najslavnijih skakača u ovakvim odelima, nastradao nakon pada na drvo.

Poli (31) je postigao svetsku slavu kada je objavio video u kome u Španiji leti kroz maglu pravo u rupu u ogromnoj steni "Roca Forada".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SMRT UŽIVO: Snimao je kako skače padobranom, a onda POGINUO (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2016

Italijanski "base jumper", Armin Šmider (28), poginuo je  nakon skoka sa švedskih Alpa, a svoj skok u smrt uživo je emitovao na društvenoj mreži Fejsbuk...Šmider je u posebnom odelu sa krilima skočio sa planinskog vrha Kandersteg u Švajcarskoj, a nakon nekoliko trenutaka se u snimku čuo vrisak...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.