Da li ste primetili novitete na Facebooku?

Izvor: NovaEnergija.net, 28.Jul.2016, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste primetili novitete na Facebooku?

Promene u dizajnu Facebooka često razbesne njegove korisnike. Iz tog razloga je razumljivo zašto kompanija lagano i korak po korak menja neke stvari.
Ovog puta u pitanju je Facebook Messenger, jer chat prozor na web verziji sada izgleda mnogo više kao interfejs aplikacija za razmenu poruka, sa odgovarajućom paletom boja i novim setom ikona.

Novi chat prozor je sada mnogo atraktivniji. Pored toga, tu su i >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << različite boje za svaki kontakt u Messengeru koji vam olakšava da napravite razliku između svih razgovora koje imate, ali i da izbegnete da poruku pošaljete u pogrešni prozor.
U ovom trenutku, čini se kao da je Messenger dizajnerski jezik jednostavniji i moderniji od samog Facebooka. Nadamo se da su promene na chat prozoru samo jedne od mnogih u nizu ažuriranja.

Tu je i još jedna mala razlika, više ne postoje opisi trending tema, već svaka tema pokazuje koliko ljudi pričaju o njoj. Ova opcija je verovano uneta zbog toga da ne bi došlo do manipulacije određenim temama i da urednici Facebooka ne budu pristrastni time što bi određen sadržaj plasirali ili diskriminisali.
Izvor: thenextweb.com
Foto: yayimages.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.