Izvor: Press, 20.Dec.2014, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DORIS BIZETIĆ RAZVEZALA JEZIK: Ovako stvari stoje sa mnom i mojim ocem!

Kant-autorka Doris Bizetić požalila se na svom profilu na Fejsbuku da mnogi greše kada pišu o njoj ili njenom poznatom ocu Borisu, pa je rešila da napokon svima objasni kako stvari stoje.
Prenosimo vam njenu izjavu u celosti:
- I dalje me iznenadjuje ljudska glupost. Šalju komentare na moje snimke, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << YouTube-u, i obraćaju se meni, misle da ja to čitam. Niti čitam, niti ja blokiram te razne smarače, za to imam administratore. Ista situacija i ovde. A to da me najavljuju kao pevačicu, i potpisuju tako... To govori koliko je neznanje svuda, jer mlade generacije očigledno ne znaju šta znači kad je neko muzičar, kad je neko dirigent orkestra, kad si pevač ili pevačica, ili kad si kant-autor - a to sam ja. Pevam samo svoje pesme, i pevam ih kako želim. A pošto mladi prave te članke, ili priloge u emisijama, tatu ( Boris ) nazivaju ''čuvenim komičarem'' i vrlo često ''muzičarem''. Neupućen narod. Svi ti ljudi misle da su stvari krenule pre 5 dana, najkasnije 3 meseca. Jedna od mnogih stvari koje je moj tata iskreirao su komični show programi, a to je tokom 90-ih, bilo najpopularnije. Ali prvo i glavno je da je on kompozitor, i kant-autor. Uz to pisac (objavio 5 knjiga do sad), slikar - imao je jednu izložbu 1986. gde su sve slike prodate odmah. Voditelj i autor mnogih radio i TV emisija, dizajner svih svojih omota i omota mnogih pevača koji su snimili njegove pesme... Pesnik je, glumac, režiser, scenarista. A moja titula nije ''ćerka Borisa Bizetića'', onda bi morali da kažu ''ćerka Magdalene i Borisa...''. Moje zanimanje nije što sam njihova ćerka - to je moja životna sreća. Moje zanimanje je kant-autorka i ton majstor, ili tonac - napisala je ona.

PROČITAJTE JOŠ:
DUNJA ILIĆ OŠTRO O KOLEGINICI: Ona definitivno ima teške psihičke probleme! Žao mi je!
CECA: Ovo je istina o Arkanovom satu koji sam poklonila Veljku!
Emina Jahović sprema koncert u ARENI?
   

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.