DJ Ashba napustio Guns N’ Roses

Izvor: BalkanRock.com, 28.Jul.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJ Ashba napustio Guns N’ Roses

Nakon šest godina sviranja sa Guns N’ Roses, DJ Ashba odlučio je da napusti bend. Gitarista je ovu vest objavio u vidu pisanog saopštenja na njegovoj Facebook stranici.

Kao razlog napuštanja Gunsa naveo je da mu je potrebno više vremena za rad u njegovom drugom bendu Sixx:A.M, sa kojim bi sledeće godine trebalo da izda dva albuma i provede dve godine na turneji. Ashba je istakao da mu je sviranje >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u Gunsima promenilo život zauvek i da je to bilo najneverovatnije putovanje u njegovom životu, ali da je sada došao čas da krene dalje.

DJ Ashba pridružio se bendu Guns N’ Roses 2009. godine. On je deseti gitarista koji je svirao u Gunsima od osnivanja. Za razliku od neslavnih odlazaka nekih od prethodnih članova, Ashba je naglasio da će ostati u prijateljskim odnosima sa Axlom i da će zauvek biti “jedan od njegovih najvećih fanova”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.