“DEVOJKE, IZGLEDATE KAO MESO U VITRINAMA”: Poruka Beograđanina zapalila je Balkan!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Avg.2016, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“DEVOJKE, IZGLEDATE KAO MESO U VITRINAMA”: Poruka Beograđanina zapalila je Balkan!

Da li znate šta je "vitrina fotka"? U slučaju da vam je taj termin nepozat, tu je Capitano, koji se predstavlja kao Ličanin u Beogradu, koji objašnjava da je reč o devojkama koje na svakoj svojoj fotografiji objavljenoj na Instagramu, Fejsbuku, Tviteru, Ask.fm i ostalim društvenim mrežama, poziraju tako što su im u prvom planu zadnjica, grudi i napućena usta, dok je lice >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << potpuno zapostavljeno i nebitno.

Za ovog mladića je popularan trend ništa drugo nego ponuda mesa u vetrinama, seksualni objekti koje će svaki muškarac rado da iskoristi i potom odbaci. Ništa drugo.

Ali, evo njegovog statusa u celosti, u kome je sve prosto rečeno i objašnjeno, a koje je za kratko vreme zapalilo Internet.

"Hajde da probamo da budemo realni u narednih nekoliko redova.

Neko vreme samo hteo da uradim ovakvu fotku, čisto da razjasnimo nešto.

Realno i objektivno gledano, 99 od 100 muškaraca bi, na sam ovo prikazano na fotkama, reklo da bi spavalo sa svakom devojkom sa fotke.

Lepe zadnjice, dopadljive poze, pa zašto da ne?

Ali, druga činjenica je da bi bar 95 od tih 99 muškaraca samo spavalo sa dotičnim devojkama i nikad im se više javilo, eventualno možda kad ponovo dobiju potrebu, a nemaju novu zadnjicu za date potrebe.

Da li su ti muškarci krivi za taj pristup? Pa donekle i jesu, poprilično je površan.

Ali, da li je tim muškarcima ponuđeno nešto posebno više od tona i brda istih fotki, istih poza, istih filtera, istih prikaza koji nemaju na šta drugo da inspirišu osim na bazične instinke?

Jeste, ali u jako jako malom procentu.

Zaista pokušavam da vam dočaram nešto bitno.

Ukoliko konstantno izbacujete fotke u toj jednoj ili te dve tri poze u kojima dobro ispadate, i pritom na fotkama konstantno izbacujete zadnjicu ili grudi, nebitno da li u kupaćem ili u donjem vešu, ili nekom šortsu/kratkoj haljini/suknji koji vam pola zadnjice otkriva, kako možete da očekujete od bilo kog muškarca da vas gleda kao nešto drugo osim seksualnog objekta?

Zaista ne razumem, evo objasni mi situaciju gde neko non-stop izbacuje grudi i zadnjicu a zamišlja kako ga neko upoznaje sa roditeljima i gleda kao stub emotivne i stabilne veze koja mu ispunjava život? Ajde? Kako?

I, katastrofa vam je ovo što sve više radite u poslednje vreme, totalno isečete lice ili ga prekrijete kosom, ili zatamnite, glumite neku umetnost, a u stvari izgleda kao meso u vitrinama i svako samo gleda dobro parče da uzme da iskoristi, i kraj. Razmislite malo o tome.

Da li zaista želite da budete deo vitrine sa izloženim mesom koje se naravno jednom upotrebi, zasiti se čovek, i sledeći dan gleda drugo parče?

Zaista mi je krivo što je došlo ovakvo vreme, što su se vrednosti poremetile i postale potpuno bazične, dubina nula, nikakve priče iza svega, sve prazno.

Namerno nisam iskoristio fotke koje viđam kod mojih prijateljica na fejsu, da se neka ne uvredi, nego sam skinuo nasumične sa interneta, ali realno, kad ste se same dale tako površno i primitivno, ne vidim da imate ikakvih prava da se žalite na to kako vas ko gleda ili radi sa tom ponudom.

Hoću samo, za kraj, da kažem da mi je jako drago što imam par osoba u prijateljima koje su jako seksipilne, krajnje atraktivne, vrlo poželjne, ali nemaju ni jednu jedinu ovaku "vitrina fotku", većina je u haljinama, elegantna, damska izdanja, i neretko sa osmehom, prirodnim, iskrenim, toplim koji zapravo najviše razoruža.

E, takve devojke poželiš da držiš za ruku, dovedeš roditeljima, prošetaš sa njom gradom, izjaviš da je tvoja u javnosti, miluješ i mažiš, a i dovedeš do onog pozitivnog ludila kad ostanete sami.

Živele dame, kojih je sve manje, a za ostale navijajmo da se osveste pre nego bude prekasno".

Da li se vi devojke slažete sa ovim muškim viđenjem stvari?

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEVOJKE IZGLEDATE KAO MESO U VITRINAMA Poruka Beogradjanina zapalila je Balkan

Izvor: medio.rs, 25.Avg.2016

Da li zaista želite da budete deo vitrine sa izloženim mesom koje se naravno jednom upotrebi, zasiti se čovek, i sledeći dan gleda drugo parče?..Da li znate šta je “vitrina fotka”? U slučaju da vam je taj termin nepozat, tu je Capitano, koji se predstavlja kao Ličanin u Beogradu, koji objašnjava...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.