DEVOJČICA (8) GRIZE SRCE SVEŽE UBIJENOG JELENA: Otac je ponosan što je ubila životinju! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Avg.2016, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVOJČICA (8) GRIZE SRCE SVEŽE UBIJENOG JELENA: Otac je ponosan što je ubila životinju! (FOTO)

Jedan ponosni otac je objavio fotografije na Fejsbuku na kojima je prikazana njegova ćerka (8) dok grize srce jelena koji je prva životinja koju je ona ulovila, kako je navedeno na društvenim mrežama. Međutim, to je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

Džoni Juli sa Novog Zelanda je poveo svoju miljenicu u lov, kada je ona sa 40 metara udaljenosti upotrebila pušku i njome upucala mladog jelena.

Inače, ovo je dobro poznati lovački ritual i tradicija u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << području kada je u pitanju nečiji prvi ulov.

- Mislim da je ovo veoma kul jer volim da idem u lov sa svojim tatom i da nabavimo meso za našu porodicu - rekla je devojčica i dodala da je ukus srca bio fin.

Međutim, ove fotografije su izazvale različite reakcije na društvenim mrežama, neki su čestitali dok su mnogi u svojim komentarima kritikovali potez ovog oca.

Foto: Facebook

- Ponosan sam na ovu ružičastu nindža princezu koja je upucala svog prvog jelena sama dok ga je pratila u žbunju - napisao je on.

Ipak, on je izjavio da ga kritike nisu uznemirile, ali da razume zašto ljudi tako reaguju. Takođe, on je dodao da svoju ćerku vodio u lov i kada je imala samo 8 meseci.

Foto: Facebook

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.