Čuvenu srpsku glumicu proganja perverznjak: Javno ga je raskrinkala i ponizila na Fejsbuku

Izvor: B92, 23.Jul.2016, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuvenu srpsku glumicu proganja perverznjak: Javno ga je raskrinkala i ponizila na Fejsbuku

Poznata glumica Snežana Savić objavila je na Fejsbuku status u kojem se žali dsa je uznemirava jedan muškarac preko ove društvene mreže.

Slavna glumica je zgrožena načinom na koji se današnja omladina ponaša. Momak koji je uznemirava šalje joj slike polnog organa, a ona je rešila da ga namerno na Fejsbuku raskrinka i upozori ostale devojke.

“Ne znam šta je sa našom omladinom. Ovaj dečko J.Đ. na prvi pogled lep, zgodan, šarmantan mladi momak, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali ja sam zapanjena koliko je potkovan nekulturom, drskošću i bezobrazlukom. Šta se to dešava u mozgu takvih ljudi, pa šalju svoje polne organe umesto pozdrava kao nešto najnormalnije. Ovo sam podelila sa vama, dragi prijatelji, da se takve osobe postide svojih postupaka i razmisle pre nego što urade takvu gadost. Davno je rečeno: ČEGA SE PAMETAN STIDI, LUD SE PONOSI“, napisala je Snežana u svoj Fejsbuk postu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.