Cukerbergu žena našla folder sa preko milijardu slika devojaka na plažama

Izvor: Njuz.net, 29.Avg.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cukerbergu žena našla folder sa preko milijardu slika devojaka na plažama

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

PALO ALTO, 29. avgust 2014, (Njuz) – Žena vlasnik Fejsbuka Marka Cukerberga, Prisila Čen, pronašla je u njegovom kompjuteru folder pun fotografija devojaka sa plaža, prenose svetski mediji.
Izvor blizak ovom paru navodi da je Markova supruga Prisila Čen jednog dana sasvim slučajno, tražeći neke Fejsbuk šifre svojih drugarica na njegovom kompjuteru, naletela na folder sa preko milijardu fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << privlačnih devojaka u kupaćim kostimima. On kaže kako je to umalo dovelo do raspada njihovog braka.
- Mark je odmah pokušao da objasni Prisili da te fotografije nije skupljao sam već da je u pitanju novi algoritam koji sve slike koje korisnici kače na Fejsbuk, radi arhiviranja ove društvene mreže automatski sortira u njegov kompjuter po tematskim folderima – kaže izvor blizak ovom paru i napominje kako Prisila nije poverovala u tu priču, posebno kada je naletela na podfoldere „U tangama“, „Toples“, „Kupaći petice“.
- Prisila je u jednom trenutku počela da spominje i njihov brak, ali čim joj je Mark pokazao folder koji nosi naziv „Slatke mace i kuce“ u kojem su zaista bile slike slatkih kuca i maca, ona se raznežila i prestala da se ljuti – navodi ovaj Markov prijatelj.
Kako svetski mediji prenose, nezvanično se govori da je nakon ovog incidenta, Cukerberg svojim programerima naredio da osmisle algoritam koji će zabraniti kačenje na Fejsbuk svih slika koje nisu napravljene na plažama, kako bi se odagnale sumnje ženskog roda da te slike muškarci koriste u lične svrhe.
Miroslav Vujović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.