Bentley dizajner proziva Lincoln zbog stila Continental koncepta

Izvor: Moto.rs, 01.Apr.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bentley dizajner proziva Lincoln zbog stila Continental koncepta

Kada se pojavio Lincoln Continental koncept mnogi su komentarisali da ovaj model u značajnoj meri podseća na Bentley Flying Spurt pri čemu se i glavni dizajner pri kompaniji Bentley Luc Donckerwolke slaže sa ovim mišljenjem.

On je rekao da je Lincoln trebalo da ovaj model nazove Flying Spur i da zadrži četiri okrugla svetla. On je takođe postovao poruku na Facebook stranici direktora dizajna pri kompaniji Lincoln >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Davida Woodhouse-a u kojem je podrugljivo upitao da li želi da Bentley pošalje opremu za proizvodnju ovog modela. Ovaj komentar je nakon toga obrisan, ali je Donckerwolke rekao da besramno kopiranje donosi lošu reputaciju u dizajnerskom svetu.

foto © Lincoln

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.