Baka (71) se smuvala s klincem od 17 godina, i to na sahrani svog sina

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jul.2016, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka (71) se smuvala s klincem od 17 godina, i to na sahrani svog sina

Foto: Facebook/Gary Hardwick

Kažu da ljubav ne zna za granice, ali, složićete se, neke granice bi možda trebalo da postoje. Ako se ovde uopšte radi o ljubavi.

Naime, Almeda Erel, baka stara 71 godinu, na sahrani svog sina, pronašla je ljubav svog života, 17-godišnjeg Garija Hardvika.

- Gari se družio sa mojim pokojnim sinom Robertom. Tužna je okolnost pod kojom smo se upoznali, ali sam odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << znala da je on ljubav mog života, izjavila je Almeda Erel.

Tri nedelje nakon sahrane, zaljubljeni par se venčao.

- Bilo je divno, ni u najluđim snovima nisam ovo sanjao. Ona je žena mojih snova, a fizička strana našeg odnosa ne može biti bolja, rekao je Gari koga su uvek privlačile starije dame.

Šta vi mislite, da li je ovo zaista u pitanju ljubav ili iza toga stoje neki drugi motivi? Ostavite komentar i podelite svoje mišljenje s drugima.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.