Bahati „Tajlanđani“ stigli u Vladu

Izvor: Blic, 03.Mar.2015, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bahati „Tajlanđani“ stigli u Vladu

Posle desetak dana luksuziranja na elitnom ostrvu Puket u Tajlandu, mladi službenici Vlade Srbije imali su juče svoj prvi radni dan.

Ekipa „Blica“ snimila ih je dok su užurbano dolazili na posao, ali su razgovor, uz malu pomoć obezbeđenja Vlade, uspeli da izbegnu.

Ovi „Tajlanđani“ privukli su pažnju javnosti time što su se na Fejsbuku, a na samom početku Vladinih mera štednje, hvalili odmorom od bar 2.000 evra.

.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEPO PREPLANULI: Bahatim Tajlanđanima iz vlade juče bio prvi radni dan!

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015

Ovi mladi službenici Vlade Srbije privukli su pažnju javnosti time što su se na Fejsbuku, a na samom početku vladinih mera štednje, hvalili luksuznim odmorom..BEOGRAD - Posle desetak dana luksuziranja na elitnom tajlandskom ostrvu Puket na Tajlandu, mladi službenici Vlade Srbije imali su juče...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.