BG: Prezentacija najnovijih igrica napravljenih u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2015, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Prezentacija najnovijih igrica napravljenih u Srbiji

Biznis inkubator za tehnološko preduzetništvo "ICT Hub" iz Beograda pozvao je sve ljubitelje igrica da danas od 17 časova došu na predstavljanje najnovijih igara koje su kreirane u Srbiji, a koje će imati prilike i da isprobaju.

Program će se realizovati u u prostorijama ICT Hub-a u Naučno-tehnološkom parku Zvezdara u Beogradu.

Radi se o jednostavnim igricama (casual game) koje se vrlo često sreću na mobilnim telefonima, ali i u vidu Facebook i ostalih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << browser igara. Igrice su osmislili učesnici konkursa "Casual Conect", a tri najbolje će žiri proglasiti danas, nakon predstavljanja prijavljenih igara.

Pobednik će biti izabran do 10. avgusta i njemu će biti omogućeno učešće na prestižnom finalnom takmičenju "Indie Prize" koje će se održati u Tel Avivu od 19. do 21. oktobra ove godine.

Ulaz za sve posetioce je besplatan.

Više informacija može se pronaći na zvaničnoj Facebook stranici.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Najbolji kreatori igrica iz Srbije u oktobru na takmičenju u Izraelu

Izvor: Economy.rs, 01.Avg.2015

U Biznis inkubatoru za tehnološko preduzetništvo “ICT Hub” na Zvezdari večeras je više od 20 timova mladih IT stručnjaka iz Srbije pokazalo svoj talenat i predstavilo najnovije igrice, a odabrane su tri najbolje ekipe...Po oceni stručnog žirija koji je ocenjivao radove prijavljene na konkursu...

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.