BEZOBRAZNO: Tamara Bogdanović posle gaženja Luke otišla u provod pa kačila slike svoje zadnjice!

Izvor: Kurir, 21.Avg.2014, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZOBRAZNO: Tamara Bogdanović posle gaženja Luke otišla u provod pa kačila slike svoje zadnjice!

Umesto da ode u policiju i ispriča šta se desilo, bez imalo morala na Fejsbuk je postavila slike svoje zadnjice, torbi, cipela i iscepanih farmerki!

BEOGRAD - Tamara Bogdanović i Milica Novaković, saučesnice Marka Milićeva, nakon što su mu pomogle da prikrije tragove zločina na Brankovom mostu nastavile su sa noćnim provodom!

Njih dve su posle 25. jula nastavile da izlaze po splavovima i klubovima i da o tome redovno obaveštavaju svoje prijatelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na Fejsbuku i Instagramu. Tamara Bogdanović, koja je kobne večeri sedela na zadnjem sedištu „kantrimena“, umesto da ode u policiju i ispriča šta se desilo, bez imalo morala na Fejsbuk je postavila slike svoje zadnjice, torbi, cipela i iscepanih farmerki! Da stvar bude strašnija, samo pet dana nakon Lukine pogibije okačila je svoju fotografiju sa svadbe na kojoj je očigledno bila gost i na kojoj je nasmejana!

Ali ni tu nije kraj Tamarinom bezobrazluku.

- Ona je 11. avgusta promenila profilnu sliku na kojoj je u provodu s Milicom Novaković i još jednom devojkom. U posveti je napisala da joj Milica nedostaje.

(M. I. - J. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.