Alo želite posao u Fejsbuku na ovo pitanje morate da znate odgovor

Izvor: NaDlanu.com, 06.Mar.2015, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alo želite posao u Fejsbuku na ovo pitanje morate da znate odgovor

Mark Zakerberg, osnivač društvene mreže Fejsbuk otkrio je medijima koje pitanje postavlja samom sebi kada odlučuje da li da zaposli nekoga u svojoj kompaniji.

Zakerberg je bio gost na "Mobile World" kongresu u Barseloni, gde je otkrio kako nakon razgovora sa kandidatom odlučuje da li će ga zaposliti.

– Postavljam sebi pitanje: “Da li je to osoba za koju bih i ja sam radio”? To je porpilično dobar test – rekao je Zakerberg.

Ranije ove nedelje, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << on je morao da odgovara na optužbe da mobilni operateri besplatno stavljaju aplikaciju Fejsbuka na pametne telefone koje prodaju. toj temi se raspravljalo i na pomenutom kongresu u Barseloni.

Zakerberg je odgovorio na napade Denisa O' Brajana iz komanije “Digicel Group”, koji ga je okarakterisao u poprilično negativnom kontekstu.

Naime, O'Brajen je rekao da je “Zakerberg poput osobe koja dođe na vašu zabavu, pije vaš šampanjac, ljubi vaše devojke, a ne donosi ništa“.

– Imamo te servise koje ljudi vole i na koje troše najviše internet podataka. Želimo da rešimo ovu situaciju tako da postane profitabilna i za naše partnere – diplomatski je odgovorio osnivač Fejsbuka.

Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.